Remélem érdelkel titeket a következő teszt. Szóval Nunchuk vs. Wireless nunchuk. Egy ideje kutattam már olyan wireless nunchuk után, ami kompatibilis a motion plusszal, és végre sikerült normális áron találni, és nem is olyan gagyi, mint vártam. Méretre, és érdekes módon súlyra is pontosan ugyanakkora, mint az eredeti, csak ennek a markolat résznek nem látom értelmét. Szerintem fölösleges. Továbbá van rajt a egy on-off kapcsoló, és egy sync-gomb. Emellett kapunk hazzá egy csuklópántot is, mert ugye nincs kábel, ami megfogja ha eldobjuk. Természetesen vannak hibái a wireless nunchuknak, mivel nem a nintendo gyártja, és 15$-ért nem is várhatunk csodát. A joystick kicsit nehezebben mozog, kicsit nagyobb erőt kell kifejteni az újunkal, viszont cserébe jobb a gumírozása, mint az eredetinek. A C, és a Z gomb felülete homorú, és mindkettő szögletes, ennek viszont használat közben semmi jelentősége. Viszont mozognak, lötyögnek a gombok, de az is elhanyagolható. Az enyém beépített aksis, de van cserélhető elemes is, ezt pedig egy usb-s tültővel tölthetjük. Az aksira nem lehet panasz, ugyanis 1töltéssel végigvittem vele a Red steel 2.-t. Visszatérve erre a játékra; szerintem negyon jó Wireless nunchukkal játszani, mármint én az elején kb 10percenként feltekertem a bal kezemre a nunchuk kábelét a kardcsapásoknál. A wireless nunchuk funkciói tökéletesen mőködnek, egy dolgot leszámítva. Szóval, ha már bekapcsolásnál rá van dugva a wiimote-ra a jeladó, akkor folyamatosan keresi a nunchuk-ot, és villog. Namost, amíg villog, addig szaggatva mozog a kéz a képernyőn. HBC-ben, és a belőle indítható alkalmazásokban szinte használhatatlanul szaggat a mutató a szinkrnizálás alatt, viszont amint elindul a játék, akkor rögtön helyreáll, és tökéletes. Szóval csak játék közben kell rádugni, és kész. Összegezve: Majdnem ugyanolyan jó, mint az eredeti, és kevesebbe kerül. mindenkinek ajánlom! Természetesen kínai weboldalról tessék rendelni, ingyenes kiszálítással. sajnos dealextreme-en nincs, de azon kívül mindenhol van valamilyen, ami kompatibilis a mp-al. Pandawill, focalprice, stb. én ebay-en találtam.
Kb 3-4 óráig töltöttem asszem. Igazából nincs neve a terméknek, és nekem csomagolás nélkül érkezett, de asszem Wü márkájú, de ez nem biztos. Szóval nekem ez van, és innen is rendeltem: {link}
De ez is majdenm ugyanaz, csak kicsit olcsóbb, és nem tetszik. {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games