Most vettem a wii-t és a hogy Norbi is írta még csak ismerkedek vele nem nagyon ismerem a tulajdonságait ezért gondoltam hogy lehet de mostmár tudom hogy nem
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 09:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Bocsánat, ha félrevezetően írtam, csak ironizáltam. Biztos akinek új az egész Wii az nem tudhat mindent róla. Amúgy nagyon sok olyan SNES játék van, ami nem jött ki VC-re és azokkal nincs lehetőség Wiin játszani. Szerintem aki szereti a konzoljait az nem adja el :I
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Most,hogy kéthete letölthetô lett a Super Advent Island 2 ez is a kedvencek között van. A játék nagy változtatása,hogy végre nem vagyunk idôhöz kötve így nem kell végig rohanni a pályán nehogy meg haljunk. Mindenkinek ajánlom,aki ismeri a francseszt és szerette az elôzôket is. Most kezdtem el vele játszani,de már rögtön az elején megfogott. Szuper kis game!
a nes emulátor és snes emulátornál ha kikapcsolom az emu-t akkor a mentések nem maradnak meg. Am a Kirby super star és a Kirby Fun pak címükön kívűl miben más
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games