Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Én a GBA-es játékokra hajtok inkább.Metroid Fusion,Super Mario Super Star Saga,Super Mario World 2...stb. Mondjuk ha megérkezik a héten a Bayonetta és legerizem ôket,akkor lesz annyi Wii pontom,hogy leszedjem a Street of Rage 3. A kettô már megvan.Régi nagy kedvenc.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 09:23 Üzenetek: 2220
Nem nagyon vagyok VC-s, de 1-2 darabért oda vagyok: Earthbound - Azonnal megvettem, mikor kiadták WiiU-ra. Egyet értek a masterpiece jelzővel. Super Mario Bros 3 - kölök koromban ezt toltam évekig, most is megmaradt a szeretete Pont volt téma a mostani Nintendo Minute-ban, hogy melyik a kedvencük. Én is erre szavaztam Kirby - Az egyiket megvettem WiiU-ra, mikor ocóóón adták. Biztos, hogy imádtam volna gyerekkoromban, ha lehetőségem lett volna vele játszani. Zeldás GBA címei.
Állítólag azért jó áron ki lehetne néha fogni GBA-t, de ebben én sem vagyok biztos. Persze után gyártottat lehet venni jó áron. Ráadásul ezek még az eredeti kártyákat is tudják olvasni. Úgyhogy lehet velük a legalitás berkeiben is maradni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games