Kiváncsi vagy a Yoshy's Wolly World-re, kicsit spin-off jellegű szerintem azért, hogy ne legyen olyan „aranyos” ahogy te mondtad és vegyék a nagyobbak is. Super Mario Bros.3: életem első Nintendo játéka, mellesleg ezzel nyertem a polót is Zelda: már szinte kínos, hogy mindenfajta játékmód jól áll a játéknak! Nagy ütőkártya az biztos. Apropro kártya ti szeretitek a Yu-Gi-Oh-kat?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 09:23 Üzenetek: 2220
Nekem is, pedig nem nagyon játszottam még Yoshi-s játékkal. Ez a gomolyag világ megfogott. Az nagyon poén lenne, ha csomagolnának kötés/horgolás mintákat a játékhoz. Aztán gyártanék pici yoshi figurákat
Nem rossz ötlet és nem is lehetetlen! A New Super Mario Bros. Wii-hez is csináltak bábukat, olyasmit mint a Lego vagyis összerakható, mozgatható. (Anno kb. 800ft volt ebay-ről) A Mario Maker mekkora egy játék! Jut eszembe: Super Mario Land 1, 2 (Gameboy) valakinek megvan? Naaagyon nehéz játék. Mintha a W8-8-on kezdenénk.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
hunMyrte írta ...
Nekem is, pedig nem nagyon játszottam még Yoshi-s játékkal. Ez a gomolyag világ megfogott. Az nagyon poén lenne, ha csomagolnának kötés/horgolás mintákat a játékhoz. Aztán gyártanék pici yoshi figurákat
Még megérhetjük,hogy kiadjanak egy gyûjtôi változatot és mellé adnának egy kötött Yoshi-t,olyant mint amikor anno bemutatták a játékot.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games