Igen szerintem ezt sokan tudják.Ebben mi a különös?
Idézet a szövegből: "Egyetlen fontos különbség a két kiegészítő között, hogy a Nunchuk vezetékes, a Move segédkontrollere pedig vezeték nélküli technológiával fog működni"
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Minél többet nézek,olvasok a Playstation Move-al kapcsolatban annál jobban kezd megfogni a kifinomultsága,de hát nekik volt idejük arra,hogy összehozzák profin a kütyüt,mivel az ötlet már megvolt valósítva a Nintendo által,nekik csak össze kellett hozni megint (és itt jön a lényeg) a SONY-tól már-már megszokottan,-"ha már lenyúltam,akkor úgy csinálom meg,hogy az enyém legyen a KIRÁLY!!!" ........de mindezektől eltekintve én azt mondom,hogy a megvalósításuk sajna jobb lett mint a Nintendo-é. KIVÉVE a dizájn,merthogy az engem,irányító helyett inkább emlékeztet,hogy is mondjam a lányok ördögi kis kéj kedvencükhöz.A 2010-es GDC-ről.... ##SANITISED## id='ignplayer' width='480' height='270' data='http://media.ign.com/ev/embed.swf' type='application/x-shockwave-flash'>##SANITISED##>
Rohadjon meg a sony meg a MS a kopizásukkal együtt jó hogy eladtam a ps2-met a wiiért. Egyébként a mozgásérzékeléssel semmit nem érnek ha a játékok hozzá nem lesznek olyan jók mint a nintendo-é példa rá a Guiness játékok top 50 :
1 - Halo
2 - Call of Duty
3 - The Legend of Zelda
4 - Guitar Hero
5 - Metal Gear
6 - Super Mario Bros.
7 - World of Warcraft
8 - Gears of War
9 - Super Smash Bros.
10 - Grand Theft Auto
11 - Pokémon
12 - Resident Evil
13 - Fallout
14 - Half-Life
15 - Sonic the Hedgehog
16 - Counter-Strike
17 - Runescape
18 - FIFA
19 - Kingdom Hearts
20 - Final Fantasy
21 - Pac-Man
22 - Madden NFL
23 - The Sims
24 - Tomb Raider
25 - WWE Smackdown Vs. RAW
26 - Rock Band
27 - LittleBigPlanet
28 - Saints Row
29 - The Elder Scrolls
30 - God of War
31 - GoldenEye 007
32 - BioShock
33 - KillZone
34 - Skate
35 - Left 4 Dead
36 - Need for Speed
37 - Chrono Trigger
38 - Gran Turismo
39 - StarCraft
40 - Ratchet & Clank
41 - Pong
42 - Tom Clancy-branded games (Splinter Cell, H.A.W.X., etc.)
43 - Star Wars: Battlefront
44 - Battlefield
45 - Diablo
46 - Lego Batman
47 - Mario Kart
48 - Burnout
49 - Crash Bandicoot
50 - Pro Evolution Soccer
Na jó igaz hogy az MS ott az elején a Halo-val de az még nem mozgásérzékelős és most a mozgásérzékelős dolgokra gondolok. Összesítve a toplistán hány sony MS és nintendo termék van: Sony: 6ot számoltam bocs a tudatlanságomért ha van több nintendo: 7 szintén bocs ha elszámoltam Microfos: 2 bocs a tudatlanságért ha nem Ha valami nem helyes javítsatok ki nem haragszok meg! UI: És még a 2 rivális mozgásérzékelős szarjairól semmit nem tudunk szinte úgyhogy olyan játékokat bele se tudtam számolni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games