Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Készülôben van az idei Sensation White is. El is készült az idei év trailer-re is,ami egy kis titokzatossággal,de úgy gondolom mindenki számára elárulja,hogy mi is lesz az idei év témája. Akkor íme a trailer......
Aki a tavajiról lemaradt az itt megnézheti mit vesztett. A videó kb egy óra hosszú,utána elölrôl kezdôdik csak hang nélkül. Szerintem kajak jól sikerült. (Mint mindig.... )
Réges-régen én is nagy party-arc voltam (3évig DJ -ztem is Zolee Junior álnéven ), akkor figyeltem még én is ezeket a dolgokat. Valamelyik party meg is van DVD -n (Black/White), és tényleg bitang jó. De azt nem is tudtam, hogy még csinálják. Látszik ám, hogy "vénülök"...
Nem a 2005-ös?Nekem is megvan DVD-n,valamint 2005-2010-ig.Nagyon szuperek!Amúgy már én sem járok el bulizni,de ha errôl van szó biztos nem hagynám ki. Meg aztán ez egy országban egy évben csak egyszer van,ami bôven elég is lennne nekem.Apropó ha már az országokat említem én ahogy az a topik címében is szerepel,kimondottan az Amsterdam-ban megrendezett bulihoz ragaszkodom. Kicsit feljebb kiraktam a 2011-es Amsterdami bulit,érdemes csekkolni.
Egy kis unikornis a 2013-as Source of Light témájú Sensation White buliról.A videó az eredeti DVD-n szereplô egy órás videót mutatja úgyhogy tessék csak lehupanni a kanapéra és végignézni,mert mint mindig most is jól sikerült.
Ez pedig az idén készülôdô bulinak a bemutatója.Érdekesnek ígérkezik az biztos és tuti,hogy le fogom kísérni ezt a bulit is.
Remélem hamarosan én is bôvíteni fogom a létszámot ezen a kis party-n személyesen is élôben.
Nah, ezt majd megnézem a tévén, a Smart funkciókból a YouTube app -al. Remélem HD.
A másfél perces vidit megkuksiztam. Oh yeah. A cím magáért beszél. INTO THE WILD. Igen, eléggé tribal -osra sikeredett a zenei aláfestés (mondjuk annyira nem a zsánerem, nekem inkább az acid...) és a csajócán az arcfestésen kívül túlsok efféle mintát/motívumot nem nagyon találtam (a bevillantott kígyós nénit leszámítva ). A szerkóját meg mintha Mila -ról csekkolta volna, a The 5th Element -ből.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games