masinák

Fórumok
[szavazás] Wii hungary Mario Kart bajnokság
Wii Hungary!  Fórumok  Általános infók  Szavazások

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
were
2010 jún 09 sze , 10:01

Regisztrált tag #1535
Regisztrált: 2010 jan 07 cs , 10:10
Lakóhely: Veszprém
Üzenetek: 355
Szeretnél Mario Kart versenyt?
Igen, bajnokságot

Igen, laddert (rangsor alapú)

Nem, ne is eröltessük

Végre nekem is van net a wii-men így már nem csak offline tudok játszani ezzel a jó kis játékkal. Aki gondolja vegyen fel és dobjon egy PM-et.
0904-6466-1911

Norbival tervezünk egy kis házi bajnokságot vagy mondjuk laddert(létra, rangsor) még nem döntöttem el. Én a laddert támogatnám mert ott nem kell sok embernek összegyűlnie csak a kihívónak és a kihívottnak. A kérdés az lenne hogy ti mit szeretnétek inkább egy bajnokságot ahol mondjuk egy napra kell összegyűlni sokan vagy egy laddert amit mondjuk én vezetnék és elérhető itt az oldalon. A rangsorból kiválasztod kivel akarsz megküzdeni, pm-ben lebeszélitek az időpontot és pm-ben elkülditek az összecsapásotok eredményét nekem én meg befrissítem a táblázatban. Természetesen mind a kettőnek ki kell dolgozni a szabályait, inkább csak elméleti a kérdés hogy mire lenne igény.

Bocsánat hogy új témát nyitottam Mario Kart témában, de szeretnék szavazást is beszúrni a témában, azt meg csak így tudok szóval nyomjatok gombot és írjatok véleményt. Előre is köszi.

[ Módosítva 2010 jún 10 cs , 06:43 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2010 jún 09 sze , 10:12
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Hi,igen szerintem is jó ötlet,főleg a ladder mivel eddig ilyen még nem volt itt.Bár bevallom én nem vagyok egy nagy Mario Kart versenyző,szerintem ezt tutajkk is meg tudja erősíteni,de megígérem összeszedem addig magam. Szóval srácok mindent bele!!!Valamint aki benne van az jelezze itt a topik-ban és ne felejtse el feltüntetni a Mario Kart Friend kódját sem.
Az enyém:3910-2688-1337

[ Módosítva 2010 jún 10 cs , 02:33 ]
Vissza az elejére
Weboldal
tutajkk
2010 jún 09 sze , 10:33

Regisztrált tag #1584
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 770
De jó, végre megint felmerült ez az ötlet
Szerintem nagyon jó lenne végre egyszer játszani bajnokságot. Akár úgy, hogy egy megbeszélt időpontban összegyűlünk minél többen, akár 12-en; vagy pedig a ladder is nagyon jó ötlet, és így bárkit bármikor ki lehetne hívni. Amúgy szerintem a bajnokság nem zárja ki a laddert se.
Ja igen, a Mario Kart friend kódom: 4039-6660-5197
Ha valaki felvesz írjon, és én is felveszem.

[ Módosítva 2010 jún 09 sze , 10:36 ]
Vissza az elejére
D@reeo
2010 jún 09 sze , 10:36
Kereskedő

Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13
Lakóhely: Magyarország
Üzenetek: 1512
Csak hajrá srácok!
Lehet, hogy majd én is beszállok a versenybe, de az az igazság, hogy még soha nem játszottam a játékkal. Mindenesetre jó ötlet!
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2010 jún 09 sze , 10:41
Game-er

Regisztrált tag #1028
Akkor Te leszel D@reeo a kihívott ellenfelem mert én sem vagyok túl nagy ász. :d :-) XD xDRemélem Te is beszállsz majd.
Vissza az elejére
Weboldal
were
2010 jún 09 sze , 10:43

Regisztrált tag #1535
Hát igen nem zárja ki a kettő egymást de nem tudom hogy mennyi mérkőzés lenne naponta mert a laddert hátráltatja kicsit hogy csak rangsor frissítés után lehet új meccset játszani. Tehát azt én úgy képzeltem, hogy regisztrálok egy új user-t ide mondjuk Wiihungary ladder néven. Ennek a jelszavát megosztjuk néhány emberrel akik a szervezők lennének. Ide írja mindenki a meccs eredményeit PM-ben. A szervezők pedig amilyen sürün csak tudják frissítik. Csak mivel a kapott pontszámod függ attól hogy mennyivel erősebb vagy gyengébb versenyzöt győztél le ezért addig nem lehet új kihíívást kezdeményezni amíg nem frissült.
Tehát egyértelműen egy online rendszer lenne a legjobb (ezen dolgozom) ezen kívül persze csinálhatunk kupákat külön amiknek pl az első három helyezettje ladder pontokat is kap. Szóval sok lehetőség van. Ezért várom minnél több ember visszajelzését hogy lássuk merre induljunk.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2010 jún 09 sze , 10:47
Game-er

Regisztrált tag #1028
Igen,igen helyes a dörgés!!!
Vissza az elejére
Weboldal
vahlor
2010 jún 09 sze , 11:26

Regisztrált tag #1067
Regisztrált: 2009 nov 14 szo , 01:18
Üzenetek: 107
Én is benne vagyok,bár nem tudom,hogy zajlik az ilyen.Egyszerre tudunk játszani? Vagy miként lesz döntés a győzelmekről?
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2010 jún 09 sze , 11:55
Game-er

Regisztrált tag #1028
Fentebb ír a dologról were,mihelyt lesz biztosnak mondható megoldás,közölve lesz mindenkivel.Most részben azon dől el a dolog,hogy mennyi jelentkezőt tudunk összehozni.Ha Te is benne vagy,írd meg a Mario Kart Friend kódodat ahogy a többiek is.
Vissza az elejére
Weboldal
were
2010 jún 10 cs , 12:36

Regisztrált tag #1535
Nah annyival beljebb vagyunk hogy megpróbáltam a ladder rendszerhez egy pontszámolót összerakni amit fel is töltöttem és elérhetitek itt: {link}

Mindenki elérheti szerkesztheti de kérlek titeket ne szerkesszetek bele hanem mentsétek le: File-> Download as és válasszatok valami olyan formátumot ami jó nektek pl. excell.

Ha letöltöttétek akkor a saját gépeteken próbálgathatjátok. Csak a 2 zöld mezőbe kell írni, a pirosakhoz ne nyúljatok. Mint látjátok mindenki aki regisztrál a ladder-be 1000 ponttal kezd és ha két 1000 pontos versenyez akkor 25 pontot ad át a vesztes a győztesnek. De a móka csak ezután kezdődik amikor már változnak a pontok.

- Ha valaki erősebb és gyengébbet győz le akkor kevesebb pontot kap mint 25
- Ha valaki gyengébb és erősebbet győz le akkor akkor több pontot kap mint 25
- Természetesen mindezt arányosan
- Tehát elképzelhető hogy nem kapsz azért pontot mert legyőztél egy sokkal gyengébbet.
- Maximálisan 50 pontot ír a rendszer minuszba és plusszba is.

Ez a rendszer kicsit hasonlít a nintendo által használthoz, ha online játszol akkor hasonló szisztéma szerint kapod a pontokat.
Arra kérlek titeket ha van időtök töltsétek le és próbálgassátok de remélhetőleg minden működni fog ha valamit úgy éreztek nem jól számolt akkor jelezzétek.

Nah hát én valahogy így képzeltem el a ladder pontszámítását, így bármikor bárki beszállhat 1000 ponttal és bármikor bárki játszhat ladder meccset a regisztráltakkal.

[ Módosítva 2010 jún 10 cs , 12:42 ]
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF