Brutálisan jó az új Mortal!!! Story mód végefelé járok .. ...és a videók nem hazudnak!!! Tényleg azt kapod amit látsz!!! Szuper az irányítás , hangok-zene, grafika. Emiatt megérte egy xboxot beszerezni... De milyen jó lenne wii-re is valami felújított (kicsit retros. a gép képességeihez megfelelő) SNES-es Mortal átdolgozás...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Pontosan tudom mire gondolsz. Dettó így érzek én is.Na majd az új Nintendo masinán lesz olyan Mortal Kombat,hogy mindenkinek összefolyik majd a nyál a szájában.
Igazi nagyágyú..... A következô DLC-ben a karakter választó képernyôn a karakterek között megtalálható lesz majd egy igazi legenda is,aki nem más mint Freddy Kruger. Érdemes megsasolni Youtube-on,hogy mire képes és hogy milyen kivégzéseket tud. Mondhatni otthonára talált most Freddy.
Készülôben az új Mortal Kombat,ami egyelôre a Mortal Kombat X nevet viseli. Nézzétek meg a videót,mert nagyon állat. Remélem,hogy a Wii U nem fog Mortal Kombat nélkül maradni.Már nagyon hiányzik nekem. Verekedôs stuff-ok terén szerintem a csúcs.
"A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is készül" Sajnos Wii- re nincs bejelentve, remélhetőleg csak még nincs...,de szerencsére még 360 -ra kiadják,ennek örülök. Biztos ,hogy ez a rész is szószerint ütős lesz!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games