Megsajnált a játék végre megvan a pajzs. Sosem ment jól a boss-ok legyilkolása erre egy ilyen feladat... de miért? Fél szívem maradt a végére, úgyhogy egy hajszálon múlt a dolog de sikerült. Legalább sokáig emlékezni fogok a játékra, erre a részre biztosan Ezzel a song of the hero küldetés befejezve. A mellék küldetések is kész vannak. Már csak be kell fejezni a játékot. Már előre félek milyen lesz a végső csata.
Ma sikerült bejeznem a játékot az utolsó csaták alatt elfogyott 1 Stamina Potion +, 3 Guardian Potion +, 1 Guardian Potion, fél Heart Potion ++, és egyszer visszamentem leülni egy székre. Két minijáték volt amire azt hittem sosem fog sikerülni az amikor hárfával kell kísérni az énekest, meg az íjjal lődd szét a tököket és érj el nem is tudom már hány pontot. De ezeken számomra túltett a Hylian Shield megszerzése.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 06:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
I know that feel bro xD
Én is annyira sokat szenvedtem egy két minijátékkal de a hylian shield az kőkemény volt vagy 10szer ha nem többször kellett nekifutnom mire sikerült Dühömbe már az időkristályt is elvettem a sárkánytól xD Bakker igaz, hogy Epic tárgy de azért ennyire megszívatni vele az embert, hogy megszerezze... Nintendo pls...:D
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games