masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Idén megjelenő WiiU játékok
( Kategória: E3 2015 Írta hunMyrte - 2015 június 17 szerda - 16:19:09 )
Nem a legjobb vízhanggal zajlott le az idei Digital Event. Mindenki arra várt, hogy ebbe az 1 órába (csak 50 perc) sűrítsen be minden jövőbeli tervét a Nintendo. Pedig már régóta nem az E3 a bejelentéseinek a középpontja.
Emlékezzetek, szinte havonta kaptunk egy Nintendo Directet, ahol várva várt címeinkről hallottunk. A Fatal Frame-t és a Fire Emblemet is egy ilyen alkalmával jelentették be.

Egy kis pozitív gondolkodást akarok hozni a csüggedt rajongók körébe. Ezért itt látható egy összeállítás az idén megjelenő Nintendo játékokból. Ebből kiderül, hogy minden hónapra jut legalább ként nagy Wii U cím. Az összeállítás nem tartalmazza az indén megjelenő minimum 9 indie játékot:


A Nintendo, a twitter falán köszönte meg, hogy figyelemmel kísértük a Digital Eventet. Elismerték, hogy ennél már kaptunk izgalmasabb műsort és komolyan fogják venni a visszajelzéseket és azon fognak dolgozni, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. (Ebből arra következtetek, hogy igyekeznek még több játékot publikálni nyugaton. Igazán lokalizálhatnak még pár japánban rég megjelent játékot. Biztos örülnénk egy Dragon Questnek.)
Ráadásul 3 nap és indul a SplatoonFest! Vajon a macskák győzedelmeskednek a kutyák felett? Vagy a rizs legyőzi a kenyeret?

Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2610 másodperc, 0.1305 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,072kb