masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Az Nvidia befejezi a Nintendo Switch Tegra Chip gyártását
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2021 március 12 péntek - 02:38:54 )A Nintendo nem késleltetheti sokkal hosszabb ideig a Switch hibrid konzoljának belső fejlesztését, ha hinni lehet a legújabb híresztelésnek. Az Nvidia láthatóan arra készül, hogy befejezi a Tegra X1 Mariko processzorának gyártását - ez a chip ma minden Nintendo Switch középpontjában megtalálható.
Amint arról a Gamereactor beszámol, "az ügyben jártas személy" kijelentette, hogy az Nvidia 2021-ben valamikor megszünteti a Tegra X1 +, ismertebb nevén Tegra X1 Mariko rendszer gyártását. Ez azt jelenti, hogy a Nintendo már nem férhet hozzá egy újabb készlethez, hacsak természetesen nem frissítette a Switch-et egy alternatív SoC használatára. A japán vállalat azonban biztosíthatja, hogy annyi Mariko chipet rendelt meg, hogy kielégítse rövid távú igényeit.Jelenleg mind a Switch, mind a Switch Lite a Mariko processzort használja. Ha ez a gyártási pletyka igaznak bizonyul, akkor a Nintendo már készen áll arra a tervre, hogy mindkét modellt frissítse, vagy teljesen lecserélje a Switch Pro néven ismertre.
A múlt héten lehetett hallani egy újabb pletykát, arról, hogy készülőben van az új Switch modell, amely az év végén jelenhet meg, egy nagyobb, 7 hüvelykes 720p OLED kijelzővel és továbbfejlesztett belső alkatrészekkel, amelyek lehetővé teszik a 4K látvány megjelenítését a konzol dokkolása közben. Az OLED paneleket a Samsung szállítja, és a szállítás júniusban kezdődik, ami arra utalhat, hogy láthatnánk a konzolt a nyár folyamán.


Hozzászólás: 5 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3692 másodperc, 0.0459 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,087kb