masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

hétfő 02 augusztus 2021
.hack//G.U. Last Recode úgy tűnik, hogy jön Nintendo Switch-re is
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2021 augusztus 02 hétfő - 11:59:28 )A Bandai Namco és a CyberConnect2 anime akció-RPG sorozat '.hack // G.U.' útban lehet a Nintendo Switch felé, egy új észak -amerikai besorolás alapján.
Az ESRB szerint a négy egy gyűjteményben .hack // G.U. A Last Recode „Teen” minősítést kapott a hibrid rendszerhez. A következőket tartalmazza: Alkoholreferenciák, Fantasy -erőszak, enyhe vér, enyhe nyelv és szuggesztív témák.

És itt a hivatalos ESRB minősítési összefoglaló:

"Ez négy szerepjáték gyűjteménye, amelyben a játékosok felvállalják a The World nevű kitalált játék résztvevőjének szerepét. Harmadik személy szemszögéből nézve a játékosok felfedezik a városokat és a börtönöket, kölcsönhatásba lépnek a karakterekkel és harcolnak különböző ellenségekkel ( pl. szörnyek, emberi vetélytársak, robotok.) A karakterek kardot, kaszát, mágikus támadást és fegyvert használnak, hogy legyőzzék az ellenségeket a közelharci küzdelemben. Az egyik jelenet vérrel írt szavakat ábrázol a kórház falán. Egyes női karakterek olyan ruhákat viselnek, amelyek nagy mennyiségű dekoltázs; a metszetek férfi férfiakat is ábrázolnak, akik a nők melleit és fenekét nézik. A szereplők több alkalommal is utalnak az alkoholra a párbeszédben (pl. „... [H] sürgős a pia”; „... hogy ködösítsék elméjüket ital ”;" ... a legendás részeg ";" Liquor! Még több likőr! "). A" b*tch "és" a*s "szavak megjelennek a játékban."

Ha ez az értékelés pontos, nem ez lenne az első alkalom, hogy egy Bandai Namco játékot az ESRB -n keresztül nyilvánosságra hoznak. Ugyanez történt a Ni No Kuni II -vel még májusban, ami végül hivatalos bejelentéshez vezetett.
.hack // G.U. A Last Recode eredetileg 2017 -ben jelent meg PlayStation 4 -en és Windows PC -n.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3085 másodperc, 0.1381 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 72. Memória használat: 1,133kb