masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

hétfő 02 augusztus 2021
A Super Nintendo World Donkey Kong zónája már építés alatt áll
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2021 augusztus 02 hétfő - 12:37:40 )A Super Nintendo World, az Osakában található Universal Studios Japan Super Mario témájú területe végül márciusban nyílt meg többszöri késés után, és a Nintendo már dolgozhat a park bővítésén. Amint azt a VGC megjegyezte, az USJ legutóbbi látogatóinak közösségi média bejegyzései darukat, állványzatokat és dzsungel témájú hátteret mutattak a Super Nintendo World körül, ami arra utal, hogy folyamatban van a munka a pletykáknak számító Donkey Kong területén.
Sem a Nintendo, sem a Universal soha nem jelentette be a Donkey Kong terveit, de ezekről már évek óta pletykálnak. A kiszivárgott Super Nintendo World korai koncepció képei között szerepel egy külön Donkey Kong témájú zóna tervezése, beleértve egy bányakocsi-stílusú hullámvasutat. Megnyitáskor a Super Nintendo World kizárólag Mario témájú volt, de van egy feltűnően nagy, zárt ajtó (fent), amely úgy néz ki, mint egy bejárat a Donkey Kong stílusú parkba. A DK eszközeit az USJ alkalmazásból is adatolták, utalva arra, hogy további, a parkban található gyűjteményeket adnak hozzá.
A Donkey Kong természetes illeszkedés a meglévő Super Nintendo World parkhoz. A Mario először természetesen az eredeti Donkey Kong arcade játékban jelent meg, a Donkey Kong pedig olyan játékokban jelenik meg, mint a Mario Kart és a különböző Mario témájú sportsorozatok. Mint ilyen, a kiegészítés nem veszélyeztetheti azt, hogy a Super Nintendo World egy összetartó park. Ez azonban azt jelenti, hogy a park valójában nem fedi le a Nintendo IP teljes szélességét, és néhány kihagyás, mint például a The Legend of Zelda, különösen nyilvánvaló.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2878 másodperc, 0.1437 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 72. Memória használat: 1,129kb