masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

kedd 07 június 2011
Lezajlott az E3-as Nintendo konferencia is! Wii U!
( Kategória: E3 2011 Írta D@reeo - 2011 június 07 kedd - 19:25:45 )
Nemrég ért véget az idei E3-as Nintendo konferencia, ahol sok finomságot láthattunk. Többek közt megkapjuk a Skyward Sword-öt Wii-re, StarFox 64 3D-t 3DS-re és természetesen Super Mario 3D-t is kapunk nemsokára. 10 év után jön a Luigi's Mansion folytatása is Luigi's Mansion 2 néven, melyben Luigi-vel kell a csúnya szellemeket pusztítanunk.

Node ugorjunk is a lényegre, a Wii U-ra!
A Nintendo hivatalosan is bemutatta az új generációs konzolját, melyet Wii U néven fognak árusítani. A konzol irányítója igencsak érdekes és újfajta -merész- elgondolása a dolgoknak!


6.2 colos érintőképernyőt, kamerát, mikrofont, sztereó hangszórókat, dual joytickokat, giroszkópot és természetesen irányító gombokat is kapott, valamint az eddigi Wii kiegészítőkkel is kombinálható lesz az új kontroller! Az irányítóba épített képernyőnek köszönhetően, akár TV nélkül is játszhatunk kedvenc játékainkkal. Gondoljunk csak bele, ez milyen praktikus is lehet, ha a család egy része TV műsort nézne, míg Te nyomnád még a legújabb játékkal egy kicsit! A kontrollerbe épített kamerának és mikrofonnak köszönhetően a kanapé kényelmét élvezve élő videobeszélgetéseket is bonyolíthatunk barátainkkal, családtagjainkkal.

Bemutatták a Lego City Stories című "GTA klónt", ami nyitócím lesz Wii U-ra, és megjelenik majd 3DS-re is.Az új gép 2012-ben érkezik, hivatalos ár még nem tudható.
Tech demo az új konzol grafikai képességéről:Aki esetleg lemaradt volna az élő közvetítésről, ne csüggedjen, mert itt pótolhatja a teljes adást is!


Az új gépről oszd meg a véleményed a Wii Hungary Fórumában, valamint Lájkold Facebook oldalunkat is!
Hozzászólás: 18 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3157 másodperc, 0.1537 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 1,132kb