masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

vasárnap 24 február 2013
Új letölthető tartalmak a Nintendo eShop-ban
( Kategória: Wii Shop Channel frissítések Írta D@reeo - 2013 február 24 vasárnap - 13:13:44 )


A februárban megtartott Nintendo Direct közvetítésen több érkező tartalmat is bejelentettek, mind a 3DS, mind a Wii U háza tájékán, melyek a későbbiekben a Nintendo eShop-ból lesznek letölthetőek.

Elsőként a Harmoknight című játék került bemutatásra, melyben 50 pályán és 8 világon keresztül kell különféle zenei ritmusokra, ügyességi feladatokat megoldanunk (dobokat ütni, hangjegyeket gyűjteni, stb.). A tartalom március 28-től válik letölthetővé és március elején egy demo is érkezik.

A Kersploosh!-ban egy kútba dobott kő útját kell egyengetni egészen a csobbanásig. Persze ez nem lesz olyan egyszerű, mivel utunkat állják különféle akadályok, mint pizza, kő, fa, vagy akár sütemény is. A cím március 7-től lesz letölthető.

A Mario and Donkey Kong - Minis on the move, akció-puzzle játékban különféle módokban tehetjük próbára logikánkat, illetve ügyességünket. Ha a fejlesztől által készített feladatokat megunjuk,saját pályákat is kreálhatunk és ezeket megoszthatjuk ismerőseinkel is.

A Dillon's Rolling Western második része a The Last Ranger alcímmel jelenik meg, taktikai-akció játék lesz, melyben különféle védő elemeket állíthatunk fel, a legyőzött ellenfeleket pedig magunk mögé állíthatjuk, Egy másik játékmódban egy vonatot kell megvédeni a rablók támadása előtt. A megjelenés április 11-én várható.

Két korábban a Gameboy Color rendszerre megjelenő címet is bejelentettek. Ezek a Harvest Moon és a Legends of the River King. Az eShop Virtual Console címei alatt lesznek elérhetőek.

Egyes címek leértékelése mellett két további promóció került még bejelentésre. Aki március 21. és április 30. között regisztrál egy új 3DS kézikonzolt, illetve egy Luigis's Mansion - Dark Moon, vagy Pokémon Mystery Dungeon - Gates to Infinity című játékot, az a következő címek közül egyet ingyen letölthet: Super Mario 3D Land, Freaky Forms Deluxe, Art Academy - Lessons for everyone, Professor Layton and the Miracle Mask, Starfox 3D.

A Wii U Deluxe set tulajdonosai is profitálhatnak vásárlásaikból, mivel a megvett tartalmak értékének tíz százaléka visszajár, ezeket visszaforgathatjuk a következő vételünknél.


[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3482 másodperc, 0.1823 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 1,131kb