Hír: Az Nvidia befejezi a Nintendo Switch Tegra Chip gyártását
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Norbi(HUN)
2021 március 12 péntek - 02:38:54
A Nintendo nem késleltetheti sokkal hosszabb ideig a Switch hibrid konzoljának belső fejlesztését, ha hinni lehet a legújabb híresztelésnek. Az Nvidia láthatóan arra készül, hogy befejezi a Tegra X1 Mariko processzorának gyártását - ez a chip ma minden Nintendo Switch középpontjában megtalálható.
Amint arról a Gamereactor beszámol, "az ügyben jártas személy" kijelentette, hogy az Nvidia 2021-ben valamikor megszünteti a Tegra X1 +, ismertebb nevén Tegra X1 Mariko rendszer gyártását. Ez azt jelenti, hogy a Nintendo már nem férhet hozzá egy újabb készlethez, hacsak természetesen nem frissítette a Switch-et egy alternatív SoC használatára. A japán vállalat azonban biztosíthatja, hogy annyi Mariko chipet rendelt meg, hogy kielégítse rövid távú igényeit.Jelenleg mind a Switch, mind a Switch Lite a Mariko processzort használja. Ha ez a gyártási pletyka igaznak bizonyul, akkor a Nintendo már készen áll arra a tervre, hogy mindkét modellt frissítse, vagy teljesen lecserélje a Switch Pro néven ismertre.
A múlt héten lehetett hallani egy újabb pletykát, arról, hogy készülőben van az új Switch modell, amely az év végén jelenhet meg, egy nagyobb, 7 hüvelykes 720p OLED kijelzővel és továbbfejlesztett belső alkatrészekkel, amelyek lehetővé teszik a 4K látvány megjelenítését a konzol dokkolása közben. Az OLED paneleket a Samsung szállítja, és a szállítás júniusban kezdődik, ami arra utalhat, hogy láthatnánk a konzolt a nyár folyamán.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1473 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0879 másodperc, 0.0125 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 970,000b