Hír: Nintendo Switch "upgrade" , avagy újabb pletyka az érkező Nintendo Switch Pro-val kapcsolatban...
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Norbi(HUN)
2021 március 24 szerda - 02:30:42
Néhány héttel ezelőtt új információkat közöltek az új Nintendo Switch-el (Pro) kapcsolatban, amelyet források szerint a Nintendo még az idén kíván piacra dobni.Az új gép legfőbb jellemzői a Samsung OLED képernyője és az alacsonyabb akkumulátorfogyasztás.
Most a Bloomberg új részleteket tárt fel legújabb bejegyzésén keresztül, amiben különböző emberekkel folytatott konzultációt követően biztosítják, hogy a japán vállalat Nvidia chipet valósít meg, amely javítja a grafikát és a feldolgozási kapacitást.
Ahogy Takashi Mochizuki és Ian King beszámolt róla, ez a chip lehetővé teszi a DLSS (Deep Learning Super Sampling) használatát. Ez egy Nvidia technológia a rendereléshez, amely mesterséges intelligenciát használ, hogy sokkal nagyobb grafikus teljesítményt nyerjen, minimális teljesítményvesztéssel.Elmondásuk szerint a DLSS támogatáshoz új kódot kell hozzáadni a játékokhoz, ami összességében javítja a grafikát. Mindezen információk birtokában az Nvidia és a Nintendo képviselői sem voltak hajlandók nyilatkozni.

Egy kis érdekességként....


Néhány órával ezelőtt maga a Nintendo jelentette be, hogy a Pikmin meg fogja ugrani a mobileszközöket a Niantic segítségével, és várhatóan hasonló lesz, mint a Pokémon Go.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1475 )


Oldal létrehozási idõ: 0.1240 másodperc, 0.0116 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,778kb