Hír: Game Awards 2021: Érkezőben egy új Breath of the Wild 2 World Premier trailer?
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Norbi(HUN)
2021 november 28 vasárnap - 22:14:40
Hamarosan itt van a Game Awards, és számos Nintendo játék, több kategóriában is versenyben van a díjak elnyeréséért. A műsor, talán egyik ilyen fénypontja a Metroid Dread, amely az év játéka kategóriába tartozik, azonban a Game Awards nem csak a díjakról szól, hanem a bejelentésekről is, így ismét a műsorvezető és szervező, Geoff Keighley a közösségi médiában borzolja fel a kedélyeket, hogy mi várható. Legutóbbi Twitter-bejegyzésében egy "világpremierről" ugrat, amelyen a csapat 2,5 éve dolgozik együtt egy fejlesztővel.

"Most láttam a #thegameawards világpremier utolsó részét, amelyen egy fejlesztővel 2,5 éve dolgozunk.Igazán megtiszteltetés számunkra, hogy megosszuk ezt a munkát a világgal. – Geoff Keighley (@geoffkeighley) 2021. november 28."

Amint alább látható, számos Zelda-rajongó felfigyelt fel arra, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását körülbelül 2,5 évvel ezelőtt jelentették be. Bár néhányan kételkednek abban, hogy ez a játék lenne, mivel a „világpremier” címet viseli.Azonban azt se felejtsük el, hogy ennek az új Zelda játéknak még mindig nincs hivatalos címe. Az év elején a Nintendo még azt is mondta, hogy egyelőre nem árulnak el semmit ,ami a nevet illeti – nehogy túl sokat áruljon el –, és azt mondta a rajongóknak, hogy legyenek türelemmel.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1485 )


Oldal létrehozási idõ: 0.1369 másodperc, 0.0823 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 968,016b