masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Utolsó Fórum üzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Vélemények az Adminok és a FőAdminok-ról,munkálataikról. (Az oldallal kapcsolatos észrevételek) Norbi(HUN) 9315 75 D@reeo
2017 jan 23 h , 11:35 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Mass Effect 3 Online-multi (Wii U Online-multi összecsapások) Norbi(HUN) 8601 130 Norbi(HUN)
2017 jan 22 v , 08:10 
Nincs új üzenet Syberia 3 (Switch game-ek) Shepard 24 3 Norbi(HUN)
2017 jan 22 v , 08:07 
Nincs új üzenet Rayman Legends: Definitive Edition (Switch game-ek) Shepard 23 3 Norbi(HUN)
2017 jan 22 v , 08:06 
Nincs új üzenet Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (Switch game-ek) Shepard 12 1 Norbi(HUN)
2017 jan 22 v , 02:29 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch game-ek) Norbi(HUN) 184 13 Norbi(HUN)
2017 jan 22 v , 12:24 
Nincs új üzenet Mario Kart 8 Deluxe (Switch game-ek) Norbi(HUN) 22 1 Norbi(HUN)
2017 jan 21 szo , 05:35 
Nincs új üzenet Project Octopath Traveller (Switch game-ek) Shepard 25 1 Norbi(HUN)
2017 jan 21 szo , 03:29 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Nintendo Switch (Általánosságban a Nintendo Switch-ről) Norbi(HUN) 2254 124 Norbi(HUN)
2017 jan 21 szo , 12:35 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Amiibo (Wii U kiegészítôk) Norbi(HUN) 7123 90 Norbi(HUN)
2017 jan 20 p , 12:36 
Nincs új üzenet Super Mario Odyssey (Switch game-ek) Norbi(HUN) 100 7 Norbi(HUN)
2017 jan 19 cs , 12:20 
Nincs új üzenet Snipperclips - Cut it out togehter! (Switch game-ek) Shepard 70 5 Norbi(HUN)
2017 jan 19 cs , 12:19 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Splatoon Online-multi (Wii U Online-multi összecsapások) Norbi(HUN) 20161 658 Norbi(HUN)
2017 jan 19 cs , 12:15 
Nincs új üzenet Rime (Switch game-ek) Shepard 92 9 Shepard
2017 jan 17 k , 11:54 
Nincs új üzenet Splatoon 2 (Switch game-ek) Norbi(HUN) 83 6 Norbi(HUN)
2017 jan 17 k , 11:31 
Témák: 983 | Válaszok: 54140 | Megtekintések: 3586462
vasárnap 22 január 2017
Kérdések és válaszok...
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2017 január 22 vasárnap - 14:11:41 )Most, hogy lezajlott a Nintendo Switch Presentation biztos sokatokban maradtak megválaszolatlan kérdések, habár igaz sok mindent elárultak a műsor alatt az érkező Switch-ről,még mindig maradtak megválaszolatlan kérdések, amik többé-kevésbé lehetnek kellemesek a rajongók számára.Nos,akkor kezdjünk neki...

Visszafelé kompatibilis lesz a Switch bármilyen formában? Letölthetünk rá Wii, Wii U, vagy 3DS játékokat, illetve játszhatunk velük valamilyen formában?

"A Nintendo Switch rendszer nem kompatibilis más rendszerekre készített játékokkal, és jelenleg más rendszerekhez készített kontrollereket sem támogat. Utóbbiak támogatását még fontolóra vesszük, de csak egy későbbi érkező frissítéssel tudjuk megoldani. Jelenleg nincs semmi bejelenteni valónk Virtual Console-lal, vagy egyéb digitális piacterekkel kapcsolatban."

Mit tudnak mondani azok számára, akik aggódnak a 32 GB-os tárhely miatt - hogy fog mindez működni a letölthető játékok, a DLC-k és a frissítések esetében?

"A Nintendo Switch 32 GB beépített NAND memóriával rendelkezik, amelynek egy részét a rendszer használja. A rendszer belső memóriája igény szerint bővíthető microSDXC kártyákkal.
Az SDXC sztenderd jelenleg 2TB-ig terjed ki (2TB-os kártyák még nincsenek ugyan forgalomban, de a Switch támogatni fogja őket, amikor megjelennek). Külső USB-s merevlemezeket a megjelenéskor nem támogat majd a konzol, de jelenleg is azon dolgozunk, hogy a jövőben támogassuk őket.
Amennyiben a gépben nincs microSDXC kártya, minden a NAND memóriában kerül eltárolásra. Ha a gépbe be van helyezve a memóriakártya, a mentett állások a NAND memóriában kerülnek tárolásra, míg a letölthető tartalmak, mint például a digitális játékok, frissítések, DLC-k, a microSDXC kártyára kerülnek. A Nintendo Switch játékkártyák csak olvashatóak, a mentett állások a belső NAND memóriában kerülnek tárolásra."


Forrás: Részben az IGN Hungary...[ A hír folytatásához kattints ide! ]


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
péntek 20 január 2017
Még mindig vannak kérdések?
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2017 január 20 péntek - 18:11:42 )A Nintendo már igaz bemutatta a Nintendo Switch-et,azonban még így is van pár dolog amiről nem nagyon beszéltek nekünk,vagy ahogy mondani szokták a japánok még mindig nem rántották le teljesen a leplet a Switch-ről.Itt van például a pontos hardverspecifikáció vagy a Switch-et kiszolgáló online rendszer.
Most hogy javában dolgoznak már egy ideje a fejlesztők a Switch-el pár dologra szintén fény derülhetett,így végre arra is biztosítékot kaptunk,hogy a japánok végre meghallgatták a játékosok évek óta tartó "siralmait",és a Nintendo Switch esetében az online vásárolt játékok mostantól nem az aktuális konzolhoz,hanem az online profilhoz,vagyis a Nintendo Account-hoz lesznek kötve.
Ezt Reggie Fils-Aime is megerősítette egy interjúban,miszerint a játékosok az új konzoljukon történő vásárlásaikat már a Nintendo Account fogja rögzíteni,és egy esetleges gépváltás esetén a korábban megvett tartalmak is könnyedén letölthetők lesznek az új konzolra,pontosan úgy mint egy Xbox vagy PlayStation esetében.
Online téren is vannak változások.Végre búcsút mondhatunk az ósdi online barátjelöléses módnak,így Switch-en már nem kell körülményeskedni,ha szeretnénk együtt játszani az ismerőseinkkel.
Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Nintendo Switch TV reklám
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2017 január 20 péntek - 14:23:30 )
Nem lehet panaszkodni a Nintendo-ra marketing szempontjából,ez talán annak is köszönhető,hogy a korábbi hibájukból tanulva a Switch-nél nem akarják ugyan azt eljátszani mint a WiiU-nál.
A Switch esetében már volt korábban egy alig négy perces videó arról hogy nagyjából mire is számíthatunk ha beruházunk egy Nintendo Switch-re,most pedig itt van a következő tv reklámjuk.Bár igaz nem mondható túl hosszúnak és egy megnézés után felmerül bennünk az az érzés hogy ezt már mintha láttuk volna korábban,azonban marketing szempontjából még is csak jó látni,hogy a Nintendo fejlődik.
A fél perces kisvideóban nagyjából ugyan azt láthatjuk mint az elözőben,vagyis a konzol hordozhatóságában rejlő előnyöket véli bemutatni nekünk.Otthon Zeldázol,de indul a repülőd?Csak kiveszed a Switch hordozható részét a dokkolóból,és máris folytatódhat a kaland a buszon tovább,mintha csak egy táblagép lenne a kezedben.
Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
péntek 13 január 2017
Nintendo SWITCH - a leleplezés
( Kategória: Nintendo Switch Írta D@reeo - 2017 január 13 péntek - 19:27:35 )A Ninetendo ma -péntek 13-án- helyi idő szerint hajnali 5:00-kor részletesebben is bemutatta a következő generációs konzolját, a Nintendo SWITCH névre keresztelt "asztali-kézinkonzol" hibridjét. Már 2017. március 3-án elérhető lesz globálisan, azaz minden régióba egyszerre kerül a boltok polcaira. Ami az árcédulát illeti, az amerikai régióban 299USD-ért lesz kapható. Európában valószínűleg a 299 Eurós árcédula lesz a dobozokra aggatva. Itthon ez valószínűleg 100 ezer forint környékére fog felduzzadni, de természetesen lehetnek eltérések a különböző kereskedők árai közt. A csomag tartalmazni fogja magát a fő konzolt, bal- és jobboldali Joy-Con kontrolleket, a Joy-Con markolatot (amihez a két Joy-Cont csatlakoztatva azok egy kontrollerként használhatóak), a Joy-Conokhoz tartozó csuklópántokat, a Nintendo Switch-et tartó és a televízióhoz csatlakoztató dokkolót, egy HDMI-kábelt és egy hálózati (AC) kábelt. 2 csomag készül, az egyikben 2 db szürke, a másikban egy neonkék és neonpiros Joy-Con lesz megtalálható. Más különbség a két csomag közt nem lesz.
Mindegyik konzol 32GB beépített memóriával érkezik. Tippünk szerint ez a későbbiekben megváltozhat, és akár ettől eltérő -nagyobb- tárhellyel rendelkező csomagok is készülhetnek. A kézikonzolként is használható SWITCH egy 6.2 colos, 1280x720pixel felbontású, multitouch kijelzőt kap, így biztosítva a játékot bárhol s bármikor. A beépített aksi feltöltés után mintegy 2.5 és 6.5 óra közötti használatot tesz lehetővé, függően a szoftvertől és a használat módjától. Lemerülés után USB-C szabványú töltővel tölthető, vagy a dokkolóba visszahelyezve is tölthetjük azt.
A Joy-Con-ok rendelkeznek a teljes gombkészlettel, így használhatóak önmagukban is, valamint a beépített gyorsulásmérő és giroszkópnak köszönhetően egymástól független jobb- és baloldali mozgásvezérlést is lehetséges. A jobboldali Joy-Con tartalmaz egy NFC érzékelőt is, amivel az amiibo figurákat szinkronizálhatjuk. Ráadásul helyett kapott rajta egy infravörös mozgásérzékelő kamera is, ami a közelben lévő tárgyak távolságát és formáját is képes felismerni. A továbbfejlesztett rezgő funkciót „HD rumble”-nek nevezték el, ami az ígéretek szerint nagyon változatos és élethű rezgéseket tud majd generálni a kontrollerekben.


A teljes prezentáció itt tekinthető meg:
[ A hír folytatásához kattints ide! ]


Hozzászólás: 4 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szerda 11 január 2017
Kiegészítők érkeznek a Switch-hez?
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2017 január 11 szerda - 16:46:51 )


Ismét szivárogtak ki információk a Nintendo Switch január 13-ai leleplezése előtt. Most a Hori által készített Nintendo Switch kiegészítőkről kerültek ki információk, mint például képek és részletes leírások, továbbá lehetséges árcédulák is.

-The Legend of Zelda Breath of the Wild Nintendo Switch Skinpack Matrica
(10USD)
{link}
-The Legend of Zelda Breath of the Wild Nintendo Switch kazetta tartó (24dbos, 10 EUR)
{link}
-Nintendo Switch Multi charger (4 joycon töltése egyszerre (30 EUR))
{link}
-Nintendo Switch Kiegészítő kit (4db analog fej és 4 db ravasz) (10EUR)
{link}
-Nintendo Switch Compact Play Stand hordozható állvány (13 EUR)
{link}
{link}

A hírt north küldte be!


[ A hír folytatásához kattints ide! ]


Hozzászólás: 6 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
kedd 10 január 2017
Érdekességek a Nintendo Switch-ről
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2017 január 10 kedd - 15:33:49 )Nos,a következő hír...jobban mondva nem is igazán mondanám hírnek mivel csak egy videó a sok közül,de mindenképp érdemes megnézni és elgondolkodni azon,hogy ha ez mind igaz,akkor nem is lesz olyan gyenguska ez a Switch mint azt sokan gondolnák.
Mivel a Nintendo a videóban látottakról semmi hivatalos közleményt nem adott,senki ne vegye komolyan.
Ezt a kis videót inkább csak olyan feltételezés szinten kezeljétek.
Január 13.-án hajnali öt órakkor mindenre fény derül!

"Hozzászólásaitokat várjuk..."


Hozzászólás: 7 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Oldal:       >>  
Hírkategóriák
 

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3096 másodperc, 0.0939 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 85. Memória használat: 5,082kb