masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Utolsó Fórum üzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Beszélgetés (OFF TOPIC!) Xavi 382718 3538 Norbi(HUN)
2020 okt 12 h , 02:42 
Nincs új üzenet Az oldal újraindítása (Az oldallal kapcsolatos észrevételek) Norbi(HUN) 224 5 Norbi(HUN)
2020 okt 07 sze , 11:45 
Nincs új üzenet Hyrule Warriors: Age of Calamity (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 191 6 Norbi(HUN)
2020 szept 12 szo , 10:39 
Nincs új üzenet Mario Kart Live Home Circuit (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 126 1 Norbi(HUN)
2020 szept 07 h , 02:18 
Nincs új üzenet Paper Mario: The Origami King (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 151 3 Norbi(HUN)
2020 szept 07 h , 02:42 
Nincs új üzenet Super Mario 3D All-Stars (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 196 5 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 07:30 
Nincs új üzenet Xenoblade Chronicles Definitive Edition (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 118 1 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 07:02 
Nincs új üzenet Super Mario Maker 2 (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 126 1 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 06:39 
Nincs új üzenet Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 120 1 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 06:08 
Nincs új üzenet Animal Crossing New Horizons (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 167 5 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 05:48 
Nincs új üzenet Pikmin 3 Deluxe (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 98 0 -
 
Nincs új üzenet 51 Worldwide Games Switch (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 153 3 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 03:25 
Nincs új üzenet Luigi's Mansion 3 (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 113 1 Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 02:48 
Nincs új üzenet Nintendo Switch tartozékok adás - vétel (Nintendo Switch konzolok, játékok és tartozékok adása - vétele) Norbi(HUN) 97 0 -
 
Nincs új üzenet Nintendo Switch játékok adás - vétel (Nintendo Switch konzolok, játékok és tartozékok adása - vétele) Norbi(HUN) 104 0 -
 
Témák: 1036 | Válaszok: 55421 | Megtekintések: 9771969
hétfő 21 szeptember 2020
Mass Effect Trilogy Remastered érkezik...?
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 21 hétfő - 17:16:00 )Nem sokkal ezelőtt egy cseh webáruház oldalán tűnt fel a Mass Effect Trilogy Remastered, méghozzá azon, ahol korábban az Assassin's Creed 3 Switch változata is feltűnt.
Az oldalon a végső borítóképeket is megcsodálhatjuk, illetve a megjelenési dátumot is feltüntették, ami október 15.-re van belőve. A korábbi pletykák szerint Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is érkezni fog.
Éééssss....,ha már pletykákról beszéltünk, akkor a jelenlegi hírt is szigorúan csak pletykának szabad tekinteni, legalábbis addig, amíg az EA hivatalosan be nem jelenti,vagy a Nintendo

Ti örülnétek ha valóban érkezne a Mass Effect Trilogy Remastered?


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
péntek 11 szeptember 2020
2021-re csúszott a No More Heroes 3
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 11 péntek - 14:55:11 )A játékigazgatója, Goichi Suda a Twitteren jelentette be a hírt, hogy a közelgő Nintendo Switch exkluzív, No More Heroes 3 2021-re csúszik.Elmondása szerint a játék csúszásának legfőbb oka a jelenleg is zajló koronavírus-járvány.

"A Grasshopper összes munkatársa a lehető legjobban dolgozott a játék fejlesztésén annak reményében, hogy 2020-ban kiadják azt, de a COVID-19 járvány következményei sajnos megnehezítették a fejlesztést és előre nem látható késéseket okoztak."

"Most, hogy sikerült talpra állnunk, úgy döntöttünk, hogy a minőség előtérbe helyezésére összpontosítunk, és ezért toltuk ki a végleges megjelenési dátumot."
- tette hozzá.

Suda megismételte, hogy a stúdió továbbra is mindent megtesz a cím fejlesztéséért.
A No More Heroes 3 folytatja azt a történetet, amelyre az előző részek is építettek, és követi Travis Touchdown kalandjait, aki abban reménykedik, hogy a világ legnagyobb bérgyilkosává válik.

A játékot először 2019-ben jelentették be az E3-on, egy remekül sikerült előzetes keretén belül.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
csütörtök 10 szeptember 2020
Új Fortnite Nintendo Switch Bundle a láthatáron
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 10 csütörtök - 18:42:57 )A Nintendo egy új, limitált kiadású, Fortnite Switch konzol bundle-t tervez a piacra dobni, amely a következő hónapban lesz elérhető a boltok polcain, már ha hihetünk a NintendoLife-nak.
Elmondásuk szerint az új konzol kiadását eddig csak Európában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon erősítették meg.
Megjelenés: EU-ban október 30.-án, Ausztráliában és Új-Zélandon pedig november 6.-án.
Az új Nintendo Switch konzol, egyedülálló Fortnite skin-el a hátoldalán,exkluzív sárga Joy-Con-al (L) és kék Joy-Con-al (R), valamint szintén egyedi Fortnite skin-es dokkolóval érkezik majd. A csomaghoz jár egy előre telepített Fortnite és egy Wildcat Bundle letöltési kód, amely hozzáférést biztosít a Wildcat ruhához és két további stílushoz, egy Sleek Strike Back Bling-hez és két további stílushoz, valamint 2000 V-Bucks-hoz.Mivel a Nintendo-n az egyik legnépszerűbb játék lett a Fortnite, nem is meglepő, ha egy ilyen csomag érkezik az üzletekbe.
Ausztráliában a konzol ajánlott kiskereskedelmi ára 469,95 AU dollár lesz,viszont Európában még nem erősítették meg,hogy mennyibe is fog majd kerülni az új kinézetű Fortnite-os Nintendo Switch Bundle.


Hozzászólás: 2 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szerda 09 szeptember 2020
Novemberben érkezik a Hyrule Warriors: Age of Calamity
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 09 szerda - 22:12:21 )Ismént egy nagyszerű játékkal rukkolt elő a Nintendo, jobban mondva a Koei-Tecmo és az Omega-Force berkein belül készül a játék,ami a már korábban WiiU-ra kiadott Hyrule Warriors stílusát hozza magával,de ezúttal a jól ismert Breath os the Wild köntösébe bújtatva.
A játék a Breath of the Wild-ban elmesélt 100 évvel ezelőtti nagy csatát hozza el nekünk,amit most a saját szemünk elé tárva élhetünk át.Természetesen a Breath of the Wild-ban megismert gonosz Bokoblin-ok ,Moblin-ok, Lynel-ek és társaikkal vehetjük majd fel a harcot Link bőrébe bújva,de akár Zelda és a Champion-ok karaktereit is irányíthatjuk majd.A játékot játszhatjuk egymagunk vagy egy ismerősünkkel is local multiban.A digitális kiadás előrendelői a Lucky Ladle fegyvert kapják,amit kizárólag Link használhat. A Pot Liddel kombinálhatjuk, vagy egyesíthetjük más fegyverekkel, hogy statjainkat megnövelhessük.

Megjelenés: November 20.-án


A videóban szó volt még a sokak által már nagyon várt Breath of the Wild folytatásáról is,jobban mondva csak egy szösszenetnyi információt dobtak elénk,ami semmi konkrétumot nem foglalt magában arról, hogy pontosan mikor is várhatjuk a megjelenését.

"Ami a folytatást illeti: a csapat keményen dolgozik annak érdekében, hogy a hatalmas világ – melynek felfedezését annyira élveztétek az első részben – még meggyőzőbb legyen, ezért egy keveset még várnotok kell arra, hogy többet áruljunk el a játékról" – mondta Aonuma.Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szombat 05 szeptember 2020
Super Mario Direct 2020.09.03
( Kategória: Egyéb Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 05 szombat - 00:30:39 )A tegnapi nap alkalmával lezajlott a Super Mario Direct , ahol a Super Mario Bros. megjelenésének 35. évfordulójának alkalmával bejelentettek egy nagy rakás Super Mario-s címet Nintendo Switch-re.Nem is húznám tovább a szót, lássuk hát azokat a címeket...

Super Mario 3D All-Stars

Legelső cím a Super Mario 3D All-Stars, ami lényegében inkább mondható egy gyűjteménynek mind egy játéknak,ugyanis ez a remek kis gyűjtemény, minden idők legnevesebb három klasszikusát tartalmazza.Név szerint a Super Mario 64-et, a Super Mario Sunshine-t és a Super Mario Galaxy-t,amikről azt kell tudni, hogy némi ráncfelvarrást is kaptak,vagyis Switch-re optimalizált változatokat kapunk.
Megjelenési dátum: 2020. szeptember 18

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ezt a címet szerintem minden WiiU-val rendelkező játékos ismeri,aki még sem annak valószínűleg nem volt gyerekszobája...
Viccet félretéve a Super Mario 3D World 2013-ban jelent meg anno Wii U konzolokra,ami szintén egy nagyszerű darabja a Super Mario-s játékoknak,valamint ezt mostantól, illetve pontosabban 2021. február 12-től már Nintendo Swtich-en is játszhatjuk majd. A játék kapott egy plusz tartalmat is, aminek a neve Bowser's Fury. Igazából nem sok mindent tudtunk meg arról, hogy pontosan mi is lesz ez.Talán egy kiegészítő vagy egy új játékmód? Ki tudja.Viszont az biztos, hogy a játék mellé amiibo-k is fognak érkezni, méghozzá egy Cat Mario és Cat Peach amiibo figura.

Mario Kart Live: Home Circuit

Na ez az a koncepció, ami engem személy szerint nagyon lenyűgözött. Noha nem egy teljes értékű "megszokott" Mario Kart 9-et kapunk, viszont egyedit. A Nintendo és a Velan Studios együtt álmodta meg az új Mario Kart-ot, a Mario Kart Live: Home Circuit-et. Ahogyan a címében is olvashatjuk, a játék az otthonunkba hozza el a versenyzést, méghozzá egy AR, vagyis kiterjesztett valóság formájában, amire eddig még korábban nem volt példa. A játékprogram mellé műanyag kisautók járnak, amiket a Switch kijelzőjén vezérelhetünk.Ez azonban még nem minden ugyanis a játékautók teljes mértékben reagálnak az őket ért támadásokra, vagyis ha eltaláljuk az ellenfelet, akkor annak a valóságban is megáll az autója egy pár másodperc erejéig. A versenypályákat teljesen egyedire csinálhatjuk meg, de inkább úgy mondanám, hogy csak a képzeletünk és a lakásunk szabhat határt neki.

Super Mario Bros. Game & Watch

A következő kis videóban a Super Mario Bros. Game & Watch új készülékét láthatjuk, ami igazából nem újdonság, mivel az 1980-as években kiadott Game & Watch készülékek kiköpött mása. A masinán három játékot tudunk majd játszani, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros: The Lost Levels-t és a Ball nevű játék Mario-s változatát.Ezenkívül még digitális óraként is lehet használni.
Megjelenési dátum: 2020. november 13

Super Mario Bros. 35

A Super Mario Bros. 35 nem más mint egy Mario-s battle royale, ahol a Tetris 99-hez hasonlóan játékosok mérhetik össze a tudásukat,de itt csak 35 játékost eresztenek össze és csak egy győztes maradhat. A játék alatt kiiktatott ellenfelek mások pályáira kerülnek át, de mindezek mellett, a speciális cuccokkal is tudjuk szívatni ellenfeleinket. A Super Mario Bros. 35 kizárólag csak digitális formában lesz elérhető a Nintendo Switch Online előfizetők számára.
Megjelenési dátum: 2020. október 1

Super Mario All-Stars

Super Mario All-Stars-t szerintem mindenki ismeri. Eredetileg SNES-re jelent meg 1993-ban, majd találkozhattunk vele a Wii-nél egy különleges kiadás formájában. A Direct-et követően pedig Switch-en is elérhetővé vált a Super Nintendo-s címeink között.

Super Mario Bros. in-game jutalmak...

- Szeptember 9-től 23.-ig a Mario Kart Tour speciális event-et tart, aminek során találkozhatunk az eredeti, Super Nintendo-ra készült Super Mario Kart-ból ismert Mario és Donkey Kong Jr. karakterekkel.
- Novemberben a Super Mario Maker 2 a Ninji Speedrun pályával bővül.
- Novembertől decemberig Super Smash Bros. Ultimate online tornát rendez, amiben csak a Super Mario figurái és pályái vesznek részt.
- A Splatoon 2 jövőre,vagyis 2021 januárjában Splatfest-tel ünnepel,ami Super Mario témájú lesz.
- Az Animal Crossing: New Horizons is Super Mario témájú bútorokkal fog majd bővülni, bár ezekre azért még várni kell egy kicsit, mivel csak 2021 márciusában lesznek elérhetők a játékban.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
péntek 04 szeptember 2020
Érkeznek az egykori nagy klasszikusok egy csomagban...
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 04 péntek - 19:55:33 )A Nintendo a legutóbbi Super Mario Direct alkalmával egy igazán ütős kis csomaggal rukkolt elő Mario 35. születésnapja alkalmából, hiszen bejelentették, a Super Mario 3D All-Stars-t,ami egy gyűjteménynek is mondható, amely három klasszikust hoz el nekünk Nintendo Switch-re.Név szerint a Super Mario 64-et, a Super Mario Sunshine-t és a Super Mario Galaxy-t,vagyis az egykori nagy ágyúkat.Azonban nem csak újracsomagolják ezt a három nagyszerű játékot, hanem egy kicsit fel is javítják, aminek hála nagyobb felbontásra és gördülékenyebb játékmenetre számíthatunk. Érdemes megjegyezni, hogy a Super Mario 3D All-Stars-t csak limitált ideig lehet majd kapni, pontosabban a Nintendo idén szeptember 18-án dobja piacra a játékot.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Oldal:       >>  
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 1.1003 másodperc, 0.6792 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 82. Memória használat: 5,058kb